Welkom bij Lolo Deco | Handgemaakte interieurproducten uit Madagaskar

facebook-rond48  instagram-rond48

Lolo Concept

Wie zijn we?

LOLO DECO is ontstaan uit liefde voor het land Madagaskar en zijn bevolking. Door zijn geïsoleerde ligging als eiland, heeft Madagaskar een unieke flora en fauna en is het een fascinerend land voor natuurliefhebbers. Maar tegelijkertijd is Madagaskar ook één van de armste landen ter wereld. De economie groeit erg traag door oa corruptie, lage wereldhandelsprijzen, slechte infrastructuur, geringe koopkracht van de bevolking en natuurrampen. LOLO DECO werd opgericht uit maatschappelijke betrokkenheid met de inwoners die prachtige producten vervaardigen op een nog zeer ambachtelijke wijze.
 

atelier02

Wat doen we?

LOLO DECO is een VZW die streeft naar een duurzame handelsrelatie met de producenten. Wij zoeken hiervoor samenwerking met talentvolle ondernemers uit Madagaskar en willen deze ondernemers de kans geven hun bedrijf verder te ontwikkelen.
 

atelier02

 

Ons doel

Wij streven naar een duurzame relatie met de lokale ondernemers zodat er een constante productie tot stand kan komen. Hierdoor kunnen de producenten zorgen voor werkgelegenheid en een vast inkomen voor veel mensen uit de regio.

Tevens willen wij de gezondheidstoestand in het land verbeteren. De winst van LOLO DECO gaat integraal naar de gezondheidszorg, meer bepaald naar vzw H.E.L.P.

Zo beoogt de VZW LOLO DECO een dubbele doelstelling nl zowel de economische activiteit in het land te stimuleren als de gezondheidszorg te verbeteren.

Ik wil steunen!